Frakt kun 29krAlltid rask levering14 dagers åpent kjøp30 dagers bytterett

Nordens største utvalg av støttestrømper og kompresjonsstrømper 

Støttestrømper og kompresjonsstrømper - Kvalitetsstrømper med kompresjon til jobb og fritid. Fra kr. 79,- pr. par. Både til deg som er gravid, står eller går mye av dagen eller som er mye stillesittende, vi har strømper for alle. Her finner du også hjelpemidler for forskjellige fotplager som for eksempel Hallux Valgus, hælspore eller Plantar Fascitt, liktorn og fotsopp. Alle varer sendes samme dag som bestilling, om du gjør bestillingen innen kl 14.

Butikk21 er godkjent av Postens "Norges nettfavoritter"!

Alle varer sendes direkte fra vårt lager i Sverige og derfor kan vi holde så lave priser på støttestrømpene da de er uten moms. Men vær obs på at det tilkommer toll på bestillinger som overstiger 350 kroner.

For å unngå dette anbefaler vi å bestille for et lavere beløp, eller å gjøre separate bestillinger for å unngå tollavgift.

Bestillinger som kommer inn før kl. 16.00 på hverdager, sendes samme dag.

Hvorfor bør jeg bruke støttestrømper?

Støttestrømpene minimerer risikoen for blodpropp, åreknuter og ødem da kompresjonen i strømpene øker blodsirkulasjonen i bena og forsiktig presser blodet oppover. Med støttestrømper får du hjelp med å lindre trette, ømme ben og hevelser.

Derfor er de bra for både jobb der du går og står mye, samt for deg som er stillesittende. Det kan være slik at du ikke merker noe under dagen, men om det hender at du får hevelser eller ømme legger og føtter på kvelden er det et tegn på at årene har blitt overbelastet under dagen. Gjennom å bruke støttestrømper hele dagen avlaster du benene så at de føles bra mot kvelden.

Du skal normalt bruke støttestrømper regelmessig om du ofte får hevelser i bena eller om du har problem med åreknuter (varicer) eller ødem. Dette gjelder også om du har hatt blodpropp, eller om du enten har eller har hatt venbetennelse (flebit.) I disse tilfeller bør du alltid ta kontakt med en lege om hvilken type kompresjon du trenger og om du i det hele tatt bør bruke støttestrømper.

Uansett hvor ofte du bruker støttestrømper er det viktig å tenke på å alltid ta vare på bena dine daglig for å holde de friske. Et bra tips er å røre på benene regelmessig. Har du en jobb der du sitter mye stille er det bra å gå litt rundt minst annenhver time. Andre faktorer som kan øke risikoen for plagsomheter er: overvekt, røyking, alkohol, sterk varme og hormoner. Etter operasjon og kirurgi anbefales ofte medisinske kompesjonsstrømper.